Portugália

Időpont: 2020. július 2-10.


Ár: 1100  EUR

 

Jelentkezési határidő 2019. december 20.

 

Az ár tartalmazza:

  • a szállítást légkondicionált autóbusszal
  • a repülőjegyet, a reptéri illetéket és egy 20kg-os csomagot
  • a szállást  
  • a reggelit
  • az idegenvezetést

 

Az ár NEM tartalmazza:

  • a belépőket
  • a biztosítást
  • a fakultatív programok árát

 


 

 

A kirándulás porgramja 

 

1. nap: Indulás délelőtt Székelyudvarhelyről a bukaresti repülőtérre. Utazás közvetlen járattal a portugál fővárosba. Szállás Lisszabon környékén.

2. nap: A reggeli után a Szent György várat keressük fel, majd sétát teszünk az Alfama-negyedben. Ezt követően a Szent Jeromos kolostort látogatjuk meg. A Belém-torony és a Felfedezések emlékművének megtekintése után a főváros szívében található Rossio-térre érkezünk. Délután szabadidő.  Este lehetőségünk nyílik a Michelin csillagos Belcanto étteremben vacsorázni. Szállás Lisszabon környékén.

3.  nap: A reggelit követően indulunk Sesimbraba, ahol a tengerészeti múzeumnak helyet adó várat látogatjuk meg. Ezután továbbutazunk Setúbalba, ahol a ferences-rendi kolostort és a Castelo de Sao Filipe-erődöt tekintjük meg. Az Algarve régióba indulunk. Szállás Albufeira környékén.  Fakultatív program: Fado est.

4. nap. Egész napos fürdés az óceánparton. Fakultatív program: borkóstoló Álamosban.

5. nap. Reggeli után indulunk Európa legdélnyugatibb pontjához, a Szent Vince-fokhoz, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik a végtelen Atlanti-óceánra. Ezt követően pihenőt tartunk Sagresben, ahol a várat keressük fel. Visszafele pihenőt tartunk Lagosban, ahol a felfedezők panoptikumát nézzük meg.  Visszatérés a hotelbe. Szállás Albufeira környékén.  

6. nap. Szabadidő vagy fakultatív program: Silves-ben, ahol a mecsetből átalakított katedrálist nézzük meg. Továbbutazunk Monchiquebe, ahol az óvárost tekintjük meg. A délutáni órákban visszaérkezünk a hotelbe.  Szállás Albufeira környékén.

7. nap: Reggeli után indulunk Évoraba, ahol a Sé-katedrálist, a római vízvezetéket, a Palácio dos Condes de Bastot és a Capela dos Ossost tekintjük meg. Ezután szabadprogram következik. Estére érkezünk Lisszabonba. Szállás Lisszabon környékén.

8. nap: Reggeli után szabadprogram. A délutáni órákban indulunk a repülőtérre. Közvetlen járattal utazunk Bukarestbe.

9. nap: Éjfél után érkezünk a bukaresti repülőtérre. Indulunk hazafele, és a kora reggeli órákban érkezünk Székelyudvarhelyre.

 

térkép