Skócia

Időpont: 2020. június 19-25.


Ár: 1110  GBP  

 

Jelentkezési határidő 2019. december 20.

 

Az ár tartalmazza:

  • a szállítást légkondicionált autóbusszal
  • a repülőjegyet, a reptéri illetéket és egy 20kg-os csomagot
  • a szállást  
  • a reggelit
  • az idegenvezetést

 

Az ár NEM tartalmazza:

  • a belépőket
  • a biztosítást
  • a fakultatív programok árát

 

 

 

A kirándulás porgramja 

 

 

1. nap: Indulás délelőtt Székelyudvarhelyről a bukaresti repülőtérre. Utazás közvetlen járattal Edinburghbe. Szállás.

2. nap: Reggeli után az Edinburghi várba indulunk, ahol megtekintjük a koronaékszereket és a Szent Margit kápolnát. Ezután megnézzük a St. Giles templomot. A továbbiakban felkeressük a Holyroodhouse királyi palotát, amely II. Erzsébet hivatalos skóciai rezidenciája. Délután utazás Glasgow-ba, ahol a Kelvingrove Nemzeti Galériát és Múzeumot látogatjuk meg. Szállás.

3. nap: Reggeli után folytatjuk Glasgow felfedezését. Megnézzük a Glasgow katedrálist, majd szabadprogram következik az Aston Lane városrészben. Ezt követően a Loch Lomond Nemzeti Parkon át vezet az utunk. Kora délután érkezünk Inveraraybe, ahol a kastélyt keressük fel. Egy rövid megálló után Skócia legnépszerűbb üdülőhelyére, Obanba igyekszünk. Itt először a helyi lepárlóban veszünk részt egy kóstolóval egybekötött üzemlátogatáson, majd megtekintjük a várost is. Szállás Obanban.

4. nap: A reggeli után a Glencoe-völgyébe utazunk. Ezután Fort Williambe, és megtekintjük a város főbb látnivalóit. Délután hajókázunk a Loch Ness-tavon. A program után Invernessbe érkezünk, ahol megtekintjük a Szent András Katedrálist, és megpillanthatjuk az egykori fellegvárat is. Szállás Invernessben.

5.nap: Reggeli után a Glen Moray whiskylepárlót keressük fel.  Ezt követően meglátogatjuk a Speyside Cooperage Hordókészítő üzemet. Este szállás Pitlochryban.

6.nap: Reggeli után a Blair kastélyt nézzük meg, majd továbbutazunk Stirlingbe, ahol a várat tekintjük meg. Majd indulás a repülőtérre, ahonnan közvetlen járattal érkezünk Bukarestbe.

7. nap: Hazautazás. A kora reggeli órákban érkezünk Székelyudvarhelyre.

 

térkép