Grúzia

 


 

Időpont: 2019. augusztus 18 - 28.


Ár: 990  EUR  early bird ár 890*  EUR 

*Az előfoglalási kedvezmény 2018. december 24-ig érvényes. 

 Az ár a későbbi jelentkezés esetén a repülőjegy árának függvényében változhat.

 

Jelentkezési határidő 2019. március 15.

 

Az ár tartalmazza:

  • a szállítást légkondicionált autóbusszal
  • a repülőjegyet, a reptéri illetéket és egy 20kg-os csomagot
  • szállást  
  • a reggelit
  • az idegenvezetést

 

Az ár NEM tartalmazza:

  • a belépőket
  • a biztosítást

A kirándulás programja 

 

1. nap: A délutáni órákban indulás Székelyudvarhelyről a bukaresti repülőtérre. Közvetlen járattal utazunk Tbiliszibe.

2. nap: Hajnalban érkezünk a szálláshelyre. Pár órás pihenő után libegővel felmegyünk a Narikala-várba, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik a városra. Azután felkeressük a Grúzia Anyja-szobrot, majd lesétálunk a botanikus kerten át az óvárosba. Délután szabadprogram. A nap végén egy folklóresten veszünk részt. Szállás Tbiliszi környékén.

3. nap: Reggeli után indulunk a Dashbashi Canyon-ba, majd a Vardzia-labirintus sziklavárosát látogatjuk meg. Szállás a Vardzia környékén.

4. nap: Reggeli után Akhaltsike-várához látogatunk. Délután érkezünk Kutaiszibe, ahol a Bagrati-székesegyházat és a Gelati-kolostort keressük fel.  Szállás Kutaiszi kürnyékén.

5. nap: Reggeli után Kutaiszi látnivalóinak felfedezése, majd továbbutazunk a Fekete tenger partjára. Szállás.

6. nap: Délelőtt fürdés a Fekete-tenger partján. Délután Batumi látnivalóinak felfedezése következik, azután a Makhuntesti-vízesést keressük fel. Szállás.

7. nap: Reggeli után indulás Svánföldre. Kisebb pihenők után, délután érkezünk Mestiába. Szállás.

8. nap: Reggeli után dzsipptúrára indulunk a Chaladi-gleccserhez és a Világörökség részét képező erődtornyairól híres Ushguliba. Estére érkezünk vissza Mestiába. Szállás.

9. nap: Reggeli után egész napos utazás Tbiliszibe, az ország fővárosába. Az út során megállunk Gori városában, ahol megtekintjük Sztálin szülőházát és a múzeumot. Estére érkezés Tbiliszibe. Szállás.

10. nap: Reggeli után a Mtskheta  és  Stepantsminda kolostorokat látogatjuk meg. Az orosz hadi úton visszatérünk Tbiliszibe. Szállás

11. nap: Kora reggel indulás a repülőtérre. A reggeli órákban érkezés Bukarestbe. Leszállás után hazautazás Székelyudvarhelyre. 

 

 

Térkép