Emiglia Romagna

 


Időpont: 2019. július 31 - augusztus 7.


Ár: 780  EUR  early bird ár 700*  EUR 

*Az előfoglalási kedvezmény 2018. december 24-ig érvényes. 

 Az ár a későbbi jelentkezés esetén a repülőjegy árának függvényében változhat.

 

Jelentkezési határidő 2019. március 15.

 

Az ár tartalmazza:

  • a szállítást légkondicionált autóbusszal
  • a repülőjegyet, a reptéri illetéket és egy 20kg-os csomagot
  • a szállást  
  • a reggelit
  • az idegenvezetést

 

Az ár NEM tartalmazza:

  • a belépőket
  • a biztosítást

 

 

A kirándulás programja 

 

1. nap: Indulás Székelyudvarhelyről a kolozsvári repülőtérre. Érkezés Bolognába. Transzfer a szállásra.

2. nap: Reggeli után Bologna látnivalóit keressük fel: a Piazza Maggiorét, a San Petronio bazilikát, az Asinelli és a Garisenda tornyokat. Délután továbbutazunk Pármába, de útközben megállunk Modenában, ahol a Ferrari múzeumnál. Szállás Parma környékén.

3. nap: Reggeli után egy pármai sonkát készítő üzembe megyünk, majd a parmezán sajt készítésébe nyerünk betekintést, végül egy balzsamecet manufaktúrát keresünk fel.   Délután a dómot és a keresztelőkápolnát tekintjük meg.  Szállás  Rimini környékén.

4. nap: Egész napos fürdés az adriai tengerben.  Szállás  Rimini környékén.

5. nap. Reggeli után indulunk Ravennába, ahol a Dante Alighieri színházat, a San Vitale-székesegyházat és Theodorik mauzóleumaát nézzük meg. Délután a Pó folyó deltatorkolatához megyünk, ahol egy hajókiránduláson veszünk részt.  Szállás  Rimini környékén.

6. nap: Reggeli után San Marino meglátogatása. A déli órákban továbbutazunk Cesenába, ahol a Malatesta erődítményt és könyvtárat tekintjük meg. A kora esti órákban egy borkóstolón veszünk részt. Szállás Ferrara környékén.

7. nap: Reggeli után a Castello Estensét és Szent György katedrális tekintjük meg.  Ebédszünet alatt lehetőségünk lesz felkeresni a világ egyik legrégebbi vendéglőjét, amelyet 1435-ben alapítottak. Délután szabadprogram. Szállás Ferrara környékén.

8. nap: Kora hajnalban indulás a bolognai repülőtérre.  A déli órákban száll le a gépünk Kolozsváron.   Leszállás után hazautazás Székelyudvarhelyre.

 

 

Térkép