Normandia és Betagne

 

 

Időpont: 2019. július 8 - 16.


Ár: 890  EUR  early bird ár 800*  EUR 

*Az előfoglalási kedvezmény 2018. december 24-ig érvényes. 

 Az ár a későbbi jelentkezés esetén a repülőjegy árának függvényében változhat.

 

Jelentkezési határidő 2018. december24.

Későbbi jelentkezés esetén - a repólőjegy ára miatt - változhat a csomagár.   

 

Az ár tartalmazza:

  • a szállítást légkondicionált autóbusszal
  • a repülőjegyet, a reptéri illetéket és egy 20kg-os csomagot
  • a szállást  
  • a reggelit
  • az idegenvezetést


Az ár NEM tartalmazza:

  • a belépőket
  • a biztosítást


A kirándulás programja

 

 

1. nap: Érkezés Beauvais-ba. Indulunk Giverny-be ahol Monet kertjét látogatjuk meg. Ezután továábutzaunk Roune-be. A belvárosi sétánk során érintjük azt a teret, ahol Jeane D’Arc-ot megégették, majd a katedrálist keressük fel. Szállás

2. nap: Reggeli után indulunk Fécampba, ahol látogatást teszünk a bencés apátság templomába, majd a gyógylikőrgyár múzeumában kóstolás és vásárlási lehetőség. A tengerparton haladunk tovább Etretat-ba érkezünk, ahol, a tenger által kivájt „sziklakapu” tárul elénk. Szabadidő alatt a bátrabbak megmártózhatnak a hűvös óceánban. Délután Honfleurba utazunk. Itt rövid séta keretében megcsodáljuk a város középkori épületeit, romantikus kikötőjét. Szállás Caen környékén.

3. nap: Reggeli után gyalogos caeni városnézés keretében felkeressük az erődöt és apátságot, Ezután Bayeux-ba indulunk, ahol megcsodáljuk a látványos gótikus katedrálist, illetve ellátogatunk a városi múzeumba, ahol megnézzük a világhírű bayeux-i szőnyeget. A délutáni órákban elérkezünk Arromache-ba, ahol egy különleges múzeumban rekonstruálták a normandiai partraszállás, a D-Day történéseit. A partszakaszon haladva Longes-sur-Merben világháborús bunkereket láthatunk. szállás Avranches környékén

4. nap: Reggeli. Mont Saint Michel szigetére utazunk. A bencés apátság megtekintése után továbbindulunk Dol de Bretagne városába, ahol megtekintjük a katedrálist, valamint a neolitikus sziklatömböt (menhirt). Szabadidőben lehetőség nyílik megkóstolni az osztrigát. Szállás Lisieux környékén.

 5. nap: Reggeli. Délelőtt Lisieux látnivalóinak felfedezése. Délután Camembertbe utazunk, ahol megkóstolhatjuk a híres sajtot. Estére érkezünk Párizsba ahol lehetőség nyílik egy szajnai hajózásra. Szállás.

6. nap: Reggeli után Párizsi városnézés keretében felkeressük az Invalidusok dómját, a Notre Dame székesegyházat, a Városházát, a Concorde teret, a Champs Elysée-t és a Diadalívet, vagy egész napos kikapcsolódás a Disneylandben. Szállás.

7. nap: Folytatjuk Párizs felfedezését olyan helyszínek érintésével, mint a D’Orsay múzeum, a Pantheon, a Sorbonne egyetem, a Pompidou központ, a Sacre Coeur. Este egy borkóstolón veszünk részt. Szállás.

 8. nap: A hajnali órákban indulunk a beauvais-i repülőtérre. Estére érkezés Székelyudvarhelyre.

 

Térkép